PROGRAMES GRATUÏTS


Redactat per: Xisco HUGUET 

La programació és una de les meves aficions principals. És una manera de resoldre problemes tecnològics amb pocs recursos.
Per altra part crec amb el treball col·laboratiu i a més a més, tenc les meves necessitats econòmiques cobertes per tant no pretenc obtenir benefici econòmic d'aquesta afició.
Així doncs, en aquesta pàgina aniré enllaçant els programes que vaig fent (la majoria darrerament enfocats al món educatiu, que és la meva professió actual).
Els darrers programes estan fets en javascript ja que la seva incorporació en els navegadors d'internet fa que siguin executables en la majoria d'ordinadors actuals sense haver d'instal·lar-los (encara que de molts d'ells també tenc versió en Delphi o fins i tot en turbo Pascal per executar en mode local independentment de navegadors i d'internet). Alguns no estan acabats del tot ja que varen cumplir la seva funció en un moment concret i han quedat aparcats davant altres idees més recents.
Si teniu dubtes o estau interessats en que perfeccioni o adapti algun dels programes següents, enviau-me un missatge (xhuguet(arroba)iesalgarb.es). No us assegur que pugui resoldre la vostra petició ràpidament (contestar sí que ho faré ràpid) però potser em donau l'excusa d'enllestir algun treball inacabat.
A la part del final també hi ha enllaços a programes gratuïts que em semblaven interessants.